Wie zijn wij?

Mijn naam is Najat de zaakvoerster van Alternatief voor Facings.
Ik herken dit probleem en heb zelf ook lang in deze situatie gezeten. Mijn wens was om weer met volle zelfvertrouwen te kunnen glimlachen. Ik heb het concept uitgewerkt om ook andere mensen gelukkig te maken.

Alternatief voor facings is de oplossing om weer je zelfvertrouwen te boosten.
Een witte glimlach in een handomdraai. Het is niet gemakkelijk om in deze crisis tijden te sparen voor Facings of kronen en daarom is dit alternatief ideaal voor mensen met een kleine budget en uiteraard voorzien wij onze klanten met ons geweldige bitje die jou wel doet stralen tussen de mensen zonder onzeker te zijn.

Keuze uit spierwit en normaal neutraal wit

Dit is ideaal voor mensen die facings of implantaten en kronen te duur vinden en uiteraard toch voor een mooie glimlach willen gaan.  

 

Easy smile bitje:

De easy smile is erg populair en kent zijn voordelen
De easy smile bitje is geschikt voor mensen die er niet op hoeven te eten en uiteraard wel de mooie lach willen behouden.
Het bitje is geschikt om er mee te lachen en te drinken. Hard voedsel dient vermeden te worden zodat het bitje lang gedragen kan worden.

Het bitje vervangt ook ontbrekende tanden en indien er spleten zijn tussen de tanden worden deze door ons bitje mooi naast elkaar gemaakt. Uiteraard blijven uw tanden hetzelfde en veranderen we niets aan uw gebit. We maken het enkel mooier door een op maat gemaakte esthetische bitje te maken.

 

Het is heel eenvoudig:

Je klikt het op je tanden. De behandeling  geschiedt zonder injecties en tand bewerking. Ook wordt er geen lijm gebruikt om het vast te zetten. Het is een kliksysteem waardoor het bitje op jou kiezen vastgeklikt wordt. Het zal er dan ook nooit uitvallen.

Deze kan dus uitgenomen worden op elk gewenst moment.

Ons kantoor is gevestigd in Oosterhout,
Uiteraard komen we ook aan huis voor de tandmeting.

Heeft u vragen en wilt u daarna het besluit nemen om een afspraak te maken? Dan is dit perfect mogelijk telefonisch of via onze mail info@alternatief-facings.nl.